Hét ledenadministratie programma voor uw vereniging, werkt direct via internet:
Club on the Net. Downloaden brochure


Eenvoudig in gebruik
Alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan met Club on the Net is een computer met internetverbinding, thuis of op kantoor.
U hoeft geen software te installeren. Het beheer van de software gebeurt door Club on the Net, wat voor u een zorg minder is. Er is veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van Club on the Net. Iedereen die met bijvoorbeeld MS Word kan omgaan, zal zich ook in ons programma snel thuisvoelen.
Onze jarenlange ervaring met verenigingen en bonden heeft geresulteerd in een programma waarmee u vrijwel al uw administratieve wensen efficiënt kunt uitvoeren.
 

Uit te breiden naar wens
De basis van Club on the Net is de Ledenadministratie. Naast dit basisprogramma beschikt u met Club on the Net over een scala van uitbreiding, de zogenaamde  modules.

Heeft uw vereniging specifieke wensen? Dan kunnen wij ook maatwerkmodules voor u ontwikkelen, die naadloos ingepast kunnen worden. U kunt hierbij rekenen op onze rijke ervaring met allerhande praktische toepassingen.

Naast de uitbreiding door middel van modules kan Club on the Net direct gekoppeld worden aan een tweetal andere topproducten: Twinfield online boekhouding, Bardienst on Line online beheer van barroosters.
 

Veilig
Alle programma's en modules worden centraal door Club on the Net beheerd en staan op een server die 24/7 wordt gecontroleerd en beveiligd. Er worden dagelijks back-ups van uw kostbare gegevens gemaakt.

 nl-NL English (United Kingdom)

ACTUEEL

CotN is supporter van


eWatersport
Gemak en efficiency in uw ledenadministratie nu compleet beschikbaar met directe uitwisseling aan het Watersportverbond.


Tijdbesparing in uw administratie:
(voetbal) SCHOLEN; inschrijvingen via uw website. Met CotN is het mogelijk een digitaal inschrijfformulier direct op te slaan in een online database.


Een nieuwe website:
Het is ook voor u mogelijk design en hosting van uw clubwebsite door CotN te laten verzorgen. Voorbeelden: 

CRICKET RUNNING TENNIS

 

Heel veel voetbal oefenstof beschikbaar via S2S www.S2S.net
Clubs, spelers, trainers en begeleiders kunnen voordeel behalen. Dit ziet de NKS als een positieve aanvulling.